Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 octombrie 2011

"Cessante causa, cessat effectus" - "Cand inceteaza cauza , inceteaza si efectul (consecintele)."

Buna seara,

Incerc o postare pentru a nu pierde ultima zi din octombrie si am fost oarecum "obligat" de evenimentele vazute ieri la meciul Petrolul Steaua. Poate ca nu as fi facut acest lucru daca acum nu ar fi la televizor la RTV acest adevarat CANCER al fotbalului romanesc, numitul Mircea Sandu. Am pur si simplu oroare cand il vad pe acest personaj sinistru sau pe Mitica Dragomir. Cei doi nemernici (Va rog sa imi iertati limbajul, dar nu pot gasi alti termeni pentru aceste specimene care au distrus complet fotbalul romanesc) au tupeul sa spuna ca ei nu au nici o vina, ei fac doar bine, sunt cinstiti, dar cumva fenomenul a fost distrus (bineinteles ca de catre altii).

As dori sa Va cer (poate cineva va posta vreun comentariu) parerea referitor la ce s-a intamplat aseara. Am citit pe bloguri pareri, l-am vazut pe Cioban la televizor si am ramas siderat de raspunsuri : APROAPE TOTI respondentii in frunte cu pseudojurnalistul Horia Ivanovici (fata de care am aceeasi repulsie) luau apararea lui Martinovici si lui Stanca pentru loviturile criminale cu piciorul intr-un om cazut la pamant. Faptul ca acel ordinar (aflat sub droguri) l-a atacat criminal pe Galamaz este cert. Ca Martinovici trebuia sa se apere e la fel de clar. Sper ca acel om (daca poate fi numit asa acel animal salbatic) sa gaseasca un judecator omenos care sa ii prelungeasca arestul de 29 zile cu vreo zece ani de puscarie. Daca eram eu imparatul fotbalului din Romania retrogradam imediat Petrolul si desfintam firma de paza (care, apropos, in 2010 a avut cifra de afaceri de 3 MILIOANE de lei cu un singur angajat ????????????) pe loc. In afara de asta il urmaream penal pe patron si pe cei care i-au dat contractul. Cred ca toti suntem de acord ca trebuiesc masuri draconice daca nu vrem sa vedem morti pe stadioane.

Pana aici toate extrem de clare. Dar cum sta treaba cu declaratia umflatului de la televizor (HI) ca trebuia sa il calce in picioare Martinovici sa se apere si ca a fost luat de val??? Dar ca acele cartonase rosii trebuiesc anulate (ceea ce e posibil sa se intample sub obladuirea "penalilor" (la propriu) Sandu si Dragomir?
Dar MM Stoica cu declaratia din seara asta ca ala a avut noroc ca nu a fost el pe banca ca il toca (doar in Romania e posibil ca un om care a lovit cu pumnul un suporter sa mai poata activa in sport) marunt.
Cireasa a pus-o CIOBANUL cu declaratia de-a dreptul halucinanta ca, daca erau barbati adevarati stelistii, acel "om" ar fi fost IN COMA la spital daca nu mai rau.
Nimanui nu i s-a parut nelalocul sau faptul ca sute de mii (poate milioane) de oameni au vazut aceste brutalitati nemaiintalnite IN DIRECT la televizor. Au avut ce invata copiii care se uitau. Justitia e pentru fraieri, daca poti il omori tu ca deh , ai fost nervos. Ma indoiesc ca vreunul dintre Dvs ati lovit vreodata un om cazut la pamant cu picioarele cu toate ca , poate, Ati fi avut ocazia si motivul.

Revenind la titlul postarii de astazi am si eu o parere : daca nu dispar Mircea Sandu, Mitica Dragomir, Becali (toti), Borcea, Iancu, Nicolaie, Porumboiu etc (sa ma ierte cei pe care i-am uitat) va disparea fotbalul romanesc. Doar eliminand acest cancer se poate salva fotbalul. Daca nu eliminam dintre noi acei oameni fara valoare care scuipa pe strada, sar la bataie in baruri, dau spagi ca sa scape de amenzi , permit ca microbuze de 9 locuri sa transporte 15 oameni (care sa moara in Ungaria in grup organizat), arunca gunoiul de la geamul blocului vom avea cu TOTII aceeasi soarta. Atata timp cat il invidiem pe Becali in loc sa il bagam la puscarie impreuna cu Iancu etc ne meritam soarta. Atata timp cat fetele viseaza sa devina Bianca sau aiurea Romania va involua continuu.

Cu noi incepe totul. Daca noi ne vom invata familiile si prietenii ca iubirea e mai valoroasa decat ura, ca adevarul e mai bun decat minciuna, ca banii obtinuti prin furt distrug totul nu exista scapare. Ei nu sunt vinovati, NOI suntem vinovati ca ii lasam sa devina ceea ce sunt.

Cu stima,
Dorin Saramet.

P.S. Ascult destui oameni care dau explicatii si ma mir de NESIMTIREA lor. Aici ma refer la organizatori, jandarmi, conducatori, etc. NIMENI nu e de vina!!! Toti dau vina pe altii. Nimeni nu va avea de suferit. Ne mai miram ca nu ne vor in Schengen. Deja regreta enorm ca ne-au primit in UE.
P.S.2. Inchipuiti-Va ce se va intampla cu suporterii ploiesteni cand vor merge in retur la Bucuresti la meciul cu Steaua... Asta daca retardatul ala de la Steaua va aduce inapoi echipa in Ghencea...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam adugati un comentariu. Daca sunteti o persoana educata (sunt sigur ca sunteti) nu veti folosi trivialitati in aceasta postare. Va multumesc